top of page

TILBAKEMELDINGER

HVORFOR VALGTE DU LATTERYOGA?

HVORDAN OPPLEVDE DU KURSET?

HVORDAN OPPLEVDE DU INSTRUKTØRENE?

HVORDAN TENKER DU AT LATTERYOGA KAN INTEGRERES I LIVET DITT?

VIL DU ANBEFALE KURSET TIL ANDRE?
HVIS JA, HVORFOR?

"Fordi det hørtes utrolig spennende ut. Jeg ble inspirert av hva du sa, Randi, og videoen av Paolo inspirerte meg til å le. Det var smittende."

"Jeg tenkte det ville gjøre meg godt"

"Jeg ble spurt av min arbeidsgiver om jeg ville delta på latteryoga. Dette for å få til en kompetanseheving på arbeidsplassen, og for å kunne bruke det både blandt kollegaer og på ulike rehabiliteringskurs."

"Jeg valgte latteryoga fordi jeg fikk en så varm og strålende omtale av kurset fra en god venn jeg holder av."

"Inspirert av kollega som hadde gått på kurs, og selv på søken etter mer lek og latter i en livsfase med mye alvor og ansvar."

"Det var en fantastisk opplevelse. Tankevekkende, lærerikt og utrolig morsomt."

"Kurset var fantastisk. Jeg likte kursopplegget og øvelsene vi gjorde. Det kommer til å bli et godt minne for en evighet."

"Gøy og bra."

"Kurset var en sååå god opplevelse, det var absolutt stort å le og kjenne på gleden og frydet meg. Det var mer - respekt og raushet, varmen og etikken."

"Veldig gøy og befriende overall, litt for lang intro på dag 1, bedre dag 2 med øvelser før teori. Enkle øvelser ble gøy når alle var med - settingen var trygg. Bonus å møte Line som jeg kjente!"

"Dere var fantastisk flinke. Rause, hjertevarme og gode mennesker."

"Fantastiske og inspirerende!"

"Kjempebra."

"Jeg opplevde instruktørene som kjempeflinke, kloke, autentiske mennesker som er gode å være med. ‘Hel ved’."

"Paolo er en herlig fyr, antagelig enda mer naturlig flyt på italiensk, men engelsken sammen med tydelig kroppsspråk gikk bra. Engasjementet hans smitter! God variasjon, flink til å ikke la det bli kleint. Randi, fin og naturlig deltaker og organsidator mer enn instruktør, men nyttig med en norsk oversetter av og til."

"Jeg merker allerede nå, at jeg smiler mer, er lettere til sinns, og tenker mye mer positivt rundt situasjoner som er vanskelige. Jeg håper å ta kunnskapen i bruk for min egen del, og at det skal smitte over på andre. Og så håper jeg å få le mer sammen med kollegaer."

"Jeg skal integrere mer latter i mitt daglige liv og vil prøve å le i situasjoner når jeg føler meg stresset. Og selvfølgelig skal jeg integrere mer latter i jobben min som instruktør."

"Le mer."

"Nå tar jeg meg i å smile, le og synge mer enn før, ikke det at det sier så mye, men det gjør meg godt. Fordøyelsen er bedre etter kurset, og 10 minutter latter hver dag, kjennes som god trening for kroppen. Jeg har en tro på erfaringene fra kurset og det som ble formidlet der, bare blir bedre, jo mer integrert de blir i meg."

"Forteller venner om kurset, deler små morsomheter med Camilla og noen venner, forsøkt noen få enkle øvelser selv, men merker jeg ler mer av andre enn av meg selv - men skal trene."

"Ja, absolutt.

Fordi latter gjør noe godt med oss. Det gir positiv energi, vi føler oss bedre og har det bedre med oss selv. Tror det gjør noe med selvfølelsen vår."

"JA! For latter hjelper, og gjør mye ting i livet lettere. Latter har alltid vært superbra, er superbra og kommer alltid til å være superbra. Latter er en del av livet. Latter er liv."

"Ja, jeg tror flere kan ha glede av kurset."

"Siden dette er så enkelt og tilgjengelig, og i tillegg morsomt, vil jeg gjerne at flere skal få mulighet til å delta."

"Ja! Fordi alle fortjener å le mer - det var forløsende og gøy."

bottom of page